Regijski razpis 2024

Regionalna zbornica Gorenjska

GZS Regionalna zbornica Gorenjska odpira razpis za najboljše gorenjske inovacije in ob tem vljudno vabimo inovatorje in inovatorke Gorenjske k sodelovanju.

Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine

V skladu s Pravilnikom o podeljevanju priznanj za inovacije GZDBK imajo pravico do prijave na razpis vse gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki posamezniki, samostojni inovatorji ali druge organizacijske oblike z območja Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine.

GZS Posavska gospodarska zbornica, Krško

GZS Posavska gospodarska zbornica, Krško objavlja 21. razpis za inovacije Posavja za leto 2024. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva v regiji.

Severno Primorska gospodarska zbornica

GZS Severno Primorska gospodarska zbornica, Nova Gorica odpira 22. razpis za najboljše inovacije severnoprimorske regije in ob tem vljudno vabimo inovatorje in inovatorke regije k sodelovanju.

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije

Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva. 

Regionalna gospodarska zbornica Celje

REGIONALNA GOSPODARSKA ZBORNICA CELJE (RGZC) nadaljuje s projektom Podelitve priznanj inovacijam v regiji. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva.

Zasavska gospodarska zbornica

Zasavska gospodarska zbornica objavlja 28. razpis za inovacije Zasavja za leto 2024. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva v regiji.

Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica

Gospodarska zbornica Slovenije in Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica (SŠGZ)  nadaljujeta s projektom Podelitve priznanj inovacijam v regiji. Cilj projekta je  uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva. S tem namenom objavljamo RAZPIS ZA ZBIRANJE PRIJAV ZA PODELITEV PRIZNANJ INOVACIJAM  V SAVINJSKO-ŠALEŠKI (SAŠA) REGIJI ZA LETO 2024.

Štajerska gospodarska zbornica

Štajerska gospodarska zbornica odpira razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj inovacijam za leto 2024 in ob tem vljudno vabimo inovatorje in inovatorke podravske regije k sodelovanju.

 

Koroška gospodarska zbornica

GZS Koroška gospodarska zbornica odpira 21. razpis za najboljše koroške inovacije in ob tem vljudno vabimo inovatorje in inovatorke Koroške k sodelovanju.

Pomurska gospodarska zbornica

Izkoristite priložnost za promocijo vaših dosežkov in se prijavite na Razpis za podelitev priznanj za inovacije Pomurske gospodarske zbornice.

Primorska gospodarska zbornica

PGZ nadaljuje s projektom Podelitve priznanj inovacijam v regiji. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva.

Regionalna zbornica Postojna

GZS Regionalna zbornica Postojna odpira 22. razpis za inovacije v Primorsko-notranjski regiji za leto 2024 in ob tem vljudno vabimo inovatorje in inovatorke Primorsko-notranjske regije k sodelovanju.

© GZS 2024. Vse pravice pridržane.